Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-belgie.nl


  Paragnosten in Belgie kijken in de tarotkaarten en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Nogmaals bedankt lieve Anouk. Onze gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs




Ervaring van Cynthia  met paragnost Anouk   Ervaring van Cynthia  met paragnost Anouk   Ervaring van Cynthia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Jaa, wederom heeft Anouk gelijk gekregen. Over mijn nieuwe auto. Vervolgens dat er een brandweerman aan de deur stond, ik zei nog nee, dat is niet voor mij. Jawel hoor. Ook zakelijk ziet zij en mag zij unieke dingen doorkrijgen. Anouk is geen bla bla, gewoon eerlijk en recht door zee. Voorspellingen komen uit. Groet, Sarah




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ja ja en weer heb je gelijk gekregen!




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hetgeen ik niet wou geloven van u is gebeurd. Overrompeld want had deze ontwikkeling nooit verwacht. Wauw Anouk, respect voor uw gave.




Ervaring van Eline  met paragnost Anouk   Ervaring van Eline  met paragnost Anouk   Ervaring van Eline geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is altijd snel en helder. De info die ze krijgt is zuiver en het klopt! :) Dankjewel!




Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,
ik kan alleen hopen dat je 100% gelijk hebt, ik was gisteren volledig het noorden kwijt, zit nog steeds met begrijpelijke twijfels.
Lieve groetjes Gerda




Ervaring van Gerda met paragnost Anouk   Ervaring van Gerda met paragnost Anouk   Ervaring van Gerda geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Jij blijft mijn topper! M




Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Ik krijg altijd eerlijk en oprechte antwoorden, zelfs al zijn ze confronterend. Juist daarom ben ik zo blij met u! Het altijd zoeken in de ander is makkelijk maar een dode hoek. Uw advies brengt mij altijd verder en uw antwoorden kloppen keer op keer. Uw advies maar ook zeker de eerlijke antwoorden en voorspellingen die waar blijken te zijn houden mij op de been en bieden mij ruimte om te groeien. Dank!
Veel liefs,
S




Ervaring van Samantha met paragnost Anouk   Ervaring van Samantha met paragnost Anouk   Ervaring van Samantha geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk. Nog nooit heb ik een medium meegemaakt die zo goed is als jij, en ik heb er heel wat gebeld in het verleden tot ik jou had gesproken, steeds weer vertelde je dingen die daadwerkelijk ook uit kwamen, liefs Anneke




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Helemaal ondersteboven ben ik. Confronterend maar to the point en zonder omwegen. Fijn dat je je concentreert op mijn vraag zonder meer. Helder dank je Anouk.




Ervaring van Anoniem  met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem  met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dank je Anouk om me te laten begrijpen hoe mijn partner denkt. Zeer verhelderend en helpt me enorm om ermee om te gaan. Tot bels.




Ervaring van Alyssa  met paragnost Anouk   Ervaring van Alyssa  met paragnost Anouk   Ervaring van Alyssa geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk jij verdient meer dan 5 sterren wat ben jij ontzettend goed! Onlangs is er weer een zoveelste voorspelling uitgekomen. Iedere keer wanneer ik denk dat het niet mogelijk is heb jij het toch weer aan het juiste eind! Dank ook voor je eerlijkheid, je windt er geen doekjes om en zegt de dingen zoals ze zijn. Dat waardeer ik ontzettend, dank je wel! Ik bel je snel weer!




Ervaring van Sweety met paragnost Anouk   Ervaring van Sweety met paragnost Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 12 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wat een geweldig medium! Zonder woorden, zoveel wist je. 5 sterren sowieso.




Ervaring van D met paragnost Anouk   Ervaring van D met paragnost Anouk   Ervaring van D geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Bedankt voor het enorm verhelderend gesprek.
Jij bent een topper van formaat. Ik contacteer je zeker terug!
Liefs, Helena




Ervaring van Helena met paragnost Anouk   Ervaring van Helena met paragnost Anouk   Ervaring van Helena geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,
Straight to the point. Na veel omzwervingen bij jou terechtgekomen. Dank je voor je eerlijkheid, ook als het geen fijn nieuws is.




Ervaring van Alexia met paragnost Anouk   Ervaring van Alexia met paragnost Anouk   Ervaring van Alexia geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je bent echt de specialist hier op de lijn, ik hoef maar iets te vragen en je weet gelijk het antwoord, wat ik ook vraag. Je bent een echte vriendin. Mensen willen jullie een eerlijk antwoord dan moeten jullie bij Anouk zijn.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hallo Anouk
Rocky was weggelopen van huis. Ik belde jou en jij hebt perfect verteld waar hij was en dat we hem terug zouden vinden; dat hij al kilometers had afgelegd. Dat hij verward was van de lange afstand en dat hij op eigen houtje niet meer terug konů als wij hem niet vonden, zal iemand hem vinden. En inderdaad iemand heeft hem twee dorpen verder gevonden! Heel sterk!
Bedankt lieve Anouk!
Kat




Ervaring van Kat met paragnost Anouk   Ervaring van Kat met paragnost Anouk   Ervaring van Kat geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Topmens! Wist dingen die ze niet had kunnen weten!!!




Ervaring van Salma met paragnost Anouk   Ervaring van Salma met paragnost Anouk   Ervaring van Salma geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dank je wel Anouk voor jouw eerlijkheid en jouw luisterend oor!




Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M geplaatst op 21 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dankjewel Anouk. Ik was ten einde raad, je hebt me er feilloos door geholpen. Je voorspellingen zijn top. En vooral de geruststellende gesprekken hebben de juiste snaar geraakt. Tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Oeps die 3 sterren moesten er natuurlijk 5 zijn. Meer dan 5 sterren kan ik je niet geven, terwijl je zeker veel meer sterren waard bent. (-:.




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Je had weer gelijk. Je voorspelling is uitgekomen. Goed gezien. (-:.




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, je hebt mij 1,5 jaar lang elke keer als ik belde gezegd dat hij het contact met mij zal aanhouden maar niet voor mij zal kiezen. Elke keer brak mijn hart. Je hebt gelijk gehad. het contact is nu definitief verbroken omdat ik duidelijkheid wou en ik toen te horen kreeg dat hij voor zijn gezin koos. Ik heb daar vrede mee want ik wil niet de reden zijn van iemands scheiding. Bedankt lieve Anouk dat je altijd eerlijk bent geweest (hoe vervelend dat voor mij was). Dikke kus.




Ervaring van 1 van de zusjes met paragnost Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes met paragnost Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Spot on Anouk

Liefs Elke.




Ervaring van Elke met paragnost Anouk   Ervaring van Elke met paragnost Anouk   Ervaring van Elke geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk wist direct antwoorden te geven. Ongelofelijk gelijk had ze.

Dank je wel Anouk, ik hou je op de hoogte. Je bent echt een topper.




Ervaring van Kaatje met paragnost Anouk   Ervaring van Kaatje met paragnost Anouk   Ervaring van Kaatje geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.
.




Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, het is moeilijk om iets te vernemen wat je niet wil en niet verwachtte te horen. Toch ben ik blij voor je eerlijkheid ook al kwam die zwaar binnen. Ondertussen heb je meer dan gelijk gekregen. Dank voor mij met de voetjes op de grond te houden. Tot snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.




Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-belgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden