Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-belgie.nl


  Paragnosten in Belgie kijken in de tarotkaarten en bieden u zo inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Berna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna, naar aanleiding van ons tel gesprek wil ik je toch even zeggen dat je me helemaal tot rust kon brengen. ik was helemaal in paniek maar door jouw kalme en duidelijke uitleg is dat weer helemaal goedgekomen. Het is zoals jij t al zei aan de beterende hand . vriendelijk dank en ik bel je zeker nog terug, je bent een kanjer.




Ervaring van Marcel met paragnost Berna   Ervaring van Marcel met paragnost Berna   Ervaring van Marcel geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  lieve Berna. heel hartelijk dank voor je goede raad en duidelijke uitleg over het hoe en wat er momenteel speelt in mijn leven. je was er ook heel stellig in dat het weer goed kwam en wat denk je? gisteravond na lange tijd weer contact gehad met hem. Je had dus weer gelijk. vr gr Babette.




Ervaring van babette met paragnost Berna   Ervaring van babette met paragnost Berna   Ervaring van babette geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Hallo Berna,
Op 6 december sprak ik u. Binnen 10 dagen zoekt hij contact zei u, daar was u heel zeker van. Nu nog 3 dagen te gaan, ik hoop het nog steeds zo. Anders moest ik u bellen voor troost.




Ervaring van N met paragnost Berna   Ervaring van N met paragnost Berna   Ervaring van N geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Anderhalve week geleden had ik je aan de telefoon. Je zei toen "het gaat sneller dan je denkt". De eerste mooie tekenen zijn al te zien. Ik belde zojuist enthousiast om dat te vertellen. Toen zei " misschien wel een hele mooie kerst".
Ik hoop zo dat je daar gelijk in gaat krijgen.

Lieve groet.




Ervaring van Meis met paragnost Berna   Ervaring van Meis met paragnost Berna   Ervaring van Meis geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Berna,
Ik belde je in oktober en voorspelde je een verhuizing. 1 december krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning.
Je bent een topper.




Ervaring van Peter met paragnost Berna   Ervaring van Peter met paragnost Berna   Ervaring van Peter geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Wow, dat was een super gaaf consult die ik van Berna gekregen heb. veel nieuwe inzichten waarmee ik verder kan. Berna bedankt. ik bel je zeker weten weer.

Helena.




Ervaring van Helena met paragnost Berna   Ervaring van Helena met paragnost Berna   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Berna, eerst hadden we niet zo een goede start. Je haalde wel direct eruit waarvoor ik belde al vroeg ik enkel een weeklegging. Maar je zei je blokkeert . Ben blij dat ik terug belde. Je hebt me gerust gesteld, hoop dat je gelijk hebt.




Ervaring van Wendy met paragnost Berna   Ervaring van Wendy met paragnost Berna   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Berna, in november 2016 heb ik van jou een email consult ontvangen. Jij voorspelde een ontmoeting in oktober 2017. Ik kon dit niet geloven, ik wou dit niet geloven, zo lang nog. Ik was boos, verdrietig en teleurgesteld omdat ik net 15 euro had betaald aan een e-mail consult waar onzin in werd verklaard. Ik heb dit consult laten verwijderen. Weg ermee dacht ik toen. Het is vandaag oktober 2017 en de ontmoeting heeft plaatsgevonden. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en nu wachten op de rest, komt goed hoor :-) Mijn oprechte excuses voor mijn twijfels en ongeloof; en van harte dank voor jouw waarheid. Tijdstippen zit je er bonk op. Dank je X.




Ervaring van Verbaasde vrouw met paragnost Berna   Ervaring van Verbaasde vrouw met paragnost Berna   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Top medium alles wat je zei klopt exact. ik was zeer verbaasd en je bent heel direct en erg eerlijk. aanrader.




Ervaring van Violet met paragnost Berna   Ervaring van Violet met paragnost Berna   Ervaring van Violet geplaatst op 13 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna

Iets meer dan een jaar geleden heb ik je eens gebeld met de vraag of mijn vriend zou terugkomen. En je zei heel eerlijk nee. Dus ik dacht: ok, hij moet me niet meer. Maar het tegendeel is waar.
Het is ik die hem niet meer moet, want er is iemand anders op mijn pad gekomen en we zijn heel gelukkig samen.
Dank je, lieve Berna, voor je eerlijkheid en je oprechtheid.




Ervaring van Je collega met paragnost Berna   Ervaring van Je collega met paragnost Berna   Ervaring van Je collega geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Beste Berna.

Nogmaals bedankt voor je mooie legging. en je bent van harte welkom.

Een zeer tevreden iemand.




Ervaring van sinti met paragnost Berna   Ervaring van sinti met paragnost Berna   Ervaring van sinti geplaatst op 24 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Berna is fantastisch, heel concreet. Zonder ook maar enige informatie vooraf. Ik was onder de indruk, dankjewel Berna.




Ervaring van S met paragnost Berna   Ervaring van S met paragnost Berna   Ervaring van S geplaatst op 18 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Net aan de lijn gehad en als dit klopt dan kom ik binnenkort nog even vertellen dat het goed is. Heel direct en goed consult. Alvast bedankt.




Ervaring van lin met paragnost Berna   Ervaring van lin met paragnost Berna   Ervaring van lin geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Hey Berna, ik had je een tijdje terug een vraag gesteld ivm de 2 jobs en je zei dat ik voor de 1ste er niet door zal zijn, dat het een addertje onder het gras is. Wel, inderdaad. De 1ste job niks en de 2de in behandeling. Echt top. Dank u. Kusjes
.




Ervaring van K. met paragnost Berna   Ervaring van K. met paragnost Berna   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  bedankt voor het positieve gevoel wat je hebt gegeven. Ik hou je op de hoogte. Veel liefs anoniem .




Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna, je voorspelling dat het in de zomer tot stand zou komen is nu aan het uitkomen. Je bent erg goed in wat je doet.




Ervaring van Zomer met paragnost Berna   Ervaring van Zomer met paragnost Berna   Ervaring van Zomer geplaatst op 10 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Wat je zei, kon je niet weten, en je zegt exact zoals de dingen nu zijn. Dingen uit t verleden en heden. Ook zaken die jij direct zelf aanhaalt waar ik niet over gesproken heb. Je hebt me verbaasd. De toekomst geef je aan waar ik gelukkig van kan worden en waar ik voor moet oppassen. Ik laat je bericht hoe het gaat. Verrassend, waarheid, kort en krachtig, en toekomst gericht. Mijn dank. J.




Ervaring van J met paragnost Berna   Ervaring van J met paragnost Berna   Ervaring van J geplaatst op 29 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Hoi lieve Berna. ik wilde ff zeggen dat je voorspelling omtrent mijn nieuwe baan uitgekomen is. Ik heb mn contract yeahhhh.
Berna is echt een aanrader als je de waarheid wilt weten.
Dikke knuffel en zeker tot bels.




Ervaring van B. met paragnost Berna   Ervaring van B. met paragnost Berna   Ervaring van B. geplaatst op 13 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Dank voor je hoopvol gesprek Berna. en je attente vraag om ook te weten hoe het verder gaat.




Ervaring van Jim met paragnost Berna   Ervaring van Jim met paragnost Berna   Ervaring van Jim geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve berna, je had gelijk. Ik heb hem idd met Pasen gezien, wat zit jij toch vaak goed met je tijdsaanduiding echt super. Ik bel je gauw weer. Liefs een tweelingziel in love.




Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Hoi lieve Berna, heb je zojuist gesproken. Meteen raak wat die onzekerheid betreft haha. Hoop inderdaad dat het tijdelijk is. Ik hou je op de hoogte. Bel over een tijdje weer. Xxx C.




Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna,
Je voorspelling is uitgekomen: een nieuwe baan. Je heeft me ook rustig gemaakt en je hebt veel geduld. Voor jou ook alle goeds.
Liefs van Evelyn.




Ervaring van Evelyn met paragnost Berna   Ervaring van Evelyn met paragnost Berna   Ervaring van Evelyn geplaatst op 12 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna, hartstikke bedankt voor u consult. u wist meteen de goede details te vertellen. ongelooflijk, heel erg bedankt.




Ervaring van s.e met paragnost Berna   Ervaring van s.e met paragnost Berna   Ervaring van s.e geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna.
Wat ga ik megahappy naar 2017.Superblij met je consult,en alvast de allerbeste spiritgreets voor het nieuwe jaar.Dikke Zoen.




Ervaring van Jakkie met paragnost Berna   Ervaring van Jakkie met paragnost Berna   Ervaring van Jakkie geplaatst op 28 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Beste Berna,
Bedankt voor het snelle antwoord op mijn email consult. Ik wist inderdaad al dat zij mijn tweelingziel was, dit voel ik al heel lang en heel intens. Maar het ontroerde me opnieuw om hier in bevestigd te worden.
Voorlopig laat ik inderdaad de natuur zijn gang maar gaan en wie weet ga ik later toch nog eens die regressietherapie doen. Daar moet ik nog over nadenken.
Bedankt voor uw advies en bevestiging.

Natasja.




Ervaring van Natasja met paragnost Berna   Ervaring van Natasja met paragnost Berna   Ervaring van Natasja geplaatst op 4 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Hoi Berna,
voorspelling betreft werk is uitgekomen ruim binnen de tijd hhahahaha binnen een week.

helemaal top.

Liefs Freddy boppe.




Ervaring van Fred met paragnost Berna   Ervaring van Fred met paragnost Berna   Ervaring van Fred geplaatst op 3 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna,
Bedankt voor het fijne gesprek. Alleen al na het horen van zijn naam sloeg je de nagel op de kop in onze situatie. Ik bel je zsm weer.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Berna   Ervaring van Esmeralda met paragnost Berna   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 14 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Beste Berna, zoals je gezegd had, heb ik X inderdaad zondag eindelijk terug gezien. Benieuwd of we idd september meer naar elkaar toe gaan groeien :-). Dankjewel voor je ondersteuning.




Ervaring van Caro met paragnost Berna   Ervaring van Caro met paragnost Berna   Ervaring van Caro geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna. Wat kan jij invoelen als een magistraal zonnetje. Je stem is heel fijn evenals je energie. Ondanks dat ik heel hoog in de energie was, bleef je heel lief maar zeker ook kordaat. Je zei dat ik een speciaal persoon aankomende zondag ga ontmoeten en dat ik op een specifieke dag in een keer doorheb dat er meer zal zijn tussen die persoon en mij. Ook gaf je aan dat ik in februari succes zal hebben met mijn ondernemingen en dat een additioneel project in het buitenland aan het eind van volgend jaar ook een succes zal zijn. Ik ben helemaal onder de indruk van je kracht en de specifieke details die je doorkreeg die je echt niet kunt weten. Ik zal je bellen na de specifieke datum dat het "aan" is ;-) Dikke zoen en ik heb van je genoten. Je bent meer dan een medium en je prachtige talent.




Ervaring van Druk zonnetje met paragnost Berna   Ervaring van Druk zonnetje met paragnost Berna   Ervaring van Druk zonnetje geplaatst op 26 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Beste Berna,

Ik zou u op de hoogte houden of er al nieuw contact is met K. we zijn nu enkele maanden verder en het contact is nog niet hersteld. we zullen dus nog even moeten wachten. alvast bedankt voor je luisterend oor en je lieve woorden toen in de tijd ik die zeer nodig had. groetjes en veel geluk verder.




Ervaring van karolien met paragnost Berna   Ervaring van karolien met paragnost Berna   Ervaring van karolien geplaatst op 20 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna, je hebt gelijk gehad in het contact. Daar waar andere mediums op jij en 1 na zeiden dat het nog wel even zou duren, zei jij begin augustus komt hij met bericht. Hij heeft me vandaag out of the blue geappt (6 aug) ik ben zo blij. Jij zei dat hij in zijn hart al een keus heeft gemaakt. Hoop je snel weer even te spreken. Liefs E.




Ervaring van E met paragnost Berna   Ervaring van E met paragnost Berna   Ervaring van E geplaatst op 6 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Beste Berna,
het is net een jaar geleden dat ik U contacteerde ivm een mogelijke relatie met de vrouw van mijn dromen. Ook toen had u onmiddellijk gezien dat het mijn tweelingziel was. Het enige verschil is dat U zei dat ik er vandaag bijna ben en verleden jaar zei U dat ik nog een tijdje te gaan heb. Nu ja, dit blijkt correct te zijn. Voor alle Tweelingzielen, geef de moed nooit op. het is de diepste mooiste liefde die je kan ervaren. Enorm pijnlijk ook dat afstoten en aantrekken, maar weet dat paragnosten altijd energie en inzichten kunnen geven om een breder beeld te krijgen in de fase waar je zit. Je bent nooit alleen al lijkt het te bewandelen pad eenzaam.
Th.




Ervaring van Thierry met paragnost Berna   Ervaring van Thierry met paragnost Berna   Ervaring van Thierry geplaatst op 25 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Het was vandaag de 3e keer dat ik u belde.
De vorige 2x zag u iets wat ik heb gecontroleerd en het klopte precies.
Ik hoop dat wat u nu vertelde ook gaat kloppen.
U bent een top medium en een aanrader voor iedereen en de 5 sterren meer dan waard.
Ik houdt u op de hoogte van de laatste voorspelling en ik ga u zeker vaker bellen.
Berna bedankt.




Ervaring van sjon met paragnost Berna   Ervaring van sjon met paragnost Berna   Ervaring van sjon geplaatst op 21 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Berna hier moet ik toch echt over schrijven. Vorig jaar in okt nov heb ik met je gesproken over iets wat me bezig hield,je zei toen"dat word pas volgend jaar zomer",en ik dacht oh nee he zolang?dat kan nooit. Ongeveer 2 wkn geleden je weer eens gebeld na een hele lange tijd en dacht"nu zal ze wel herfst of winter zeggen zoals er veel doen(vooruit blijven schuiven) maar nee hoor Berna zei weer ZOMER hoe gaaf is dat? En jij kunt je echt niet meer herrinneren dat je mij 8mnd geleden gesproken hebt. Ik vind dit echt klasse. Berna laat het zeker weten als je gelijk hebt en ik heb er volste vertrouwen in. Grt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem met paragnost Berna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Berna
  Ervaring met paragnost Berna
  Lieve Berna,

Zojuist een heel fijn gesprek gehad, ik bel al jaren met mediums maar ivm mijn eigen heldervoelende krachten nooit een medium gehad die hier zuiver mee om kan gaan.jij wel.Ik sluit mij aan bij een andere getuigenis.als je alles hebt gehad komt Berna met de zuiverste waarheid, hulp en steun op een eerlijke, vriendelijke manier.
Voor mij nooit meer een ander.;-)Dankjewel.Love&Light.




Ervaring van engel met paragnost Berna   Ervaring van engel met paragnost Berna   Ervaring van engel geplaatst op 5 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-belgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden